Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ιστιοπλοΐα στη λίμνη Τριχωνίδα…!!! (φωτο)

spo-istioploia-trixonda2Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δυτικής Ελλάδος ξεκίνησε κύκλους μαθημάτων ιστιοπλοΐας στη Λίμνη Τριχωνίδα.
Στόχος του Ι.Ο.Δ.Ε είναι να δώσει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα τις ιστιοπλοΐας, έτσι ώστε να μην είναι προνόμιο μόνο όσων μένουν κοντά σε θάλασσα.
spo-istioploia-trixonda1Για το λόγο αυτό ξεκίνησε τα πρώτα θερινά τμήματα Ιστιοπλοΐας τριγώνου στην κατηγορία του Optimist και θα λειτουργήσουν έως τα τέλη του Αυγούστου. Τα τμήματα αυτά απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 – 12 ετών.
spo-istioploia-trixonda3Στη συνέχεια σκοπός του Ομίλου είναι να λειτουργήσει τμήματα ιστιοπλοΐας καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Με τον τρόπο αυτό οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να είναι σε συνεχή επαφή με το άθλημα και να μπορούν να προπονούνται έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε αγώνες που θα διοργανώνει ο Ι.Ο.Δ.Ε, περιφερειακούς ή ακόμη και Πανελλήνιους.  
spo-istioploia-trixonda5Όλες οι προπονήσεις γίνονται από εξειδικευμένο προπονητή Ιστιοπλοΐας και υπό την επίβλεψη σωστικού σκάφους, σε συνθήκες απολύτως ελεγχόμενες και ασφαλείς για τους μικρούς αθλητές.
Πληροφορίες – εγγραφές :
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δυτικής Ελλάδος
Κέντρου 24, Αγρίνιο
Τηλ.: 6944 777874. 6944 280830
e-mail : iodesailing@gmail.com
spo-istioploia-trixonda6
spo-istioploia-trixonda7
agriniopress