Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

MHNYMA TOY κ.ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ

   Παραδίδοντας  τη διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας στη νέα τοπική και δημοτική αρχή ,καλή και αποδοτική θητεία, δηλώνοντας πως θα είμαι δίπλα τους –αν αυτό μου ζητηθεί-και όχι απέναντί τους.
Γνωρίζω  πολύ καλά όσα χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά, πώς  τη σκάλα όταν την ανέβεις θα πρέπει να μπορείς και να την κατέβεις αθόρυβα όμως.
Για αυτό λοιπόν φεύγω ευχαριστώντας όσους με στήριξαν και  όσους δε με στήριξαν. Η  επιλογή όλων είναι απολύτως σεβαστή.
Θα ήταν παράλειψη όμως να μην ευχαριστήσω τον πρώην Δήμαρχο κ. Μοσχολιό, όλους τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, τους τοπικούς  συμβούλους  με τους οποίους είχα άψογη συνεργασία και πετύχαμε :
α] Την αποκατάσταση του χώρου της πρώην χωματερής.
Β]Την αποτύπωση όχθης και παρόχθιας ζώνης [παραλίμνια].
γ ]Αποχέτευση  Παραβόλας –Κάτω Τραγάνας.
ε]΄Υδρευση από Καστράκι.
Στ]Εγκρίσεις για την κατασκευή του υπαίθριου  θεάτρου στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ.
Ζ]Δημιουργία Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού(συνέβαλε πολύ και ο νυν διοικητής της Πυροσβεστικής Αγρινίου κ. Μπόκας  Χριστόφορος).
Επίσης ευχαριστώ  τους διοικητικούς και τεχνικούς υπαλλήλους  ( τους  οποίους κατάφερα να μείνουν στο δημοτικό διαμέρισμα μετά από αγώνες με τους  προϊσταμένους τους )
Ευχαριστώ ακόμα το Δ.Σ.του Συλλόγου  Γυναικών και το Δ.Σ. του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου καθώς και το δάσκαλο των χορευτικών κ. Χρήστο Σταμάτη.
Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω και τον  Πρόεδρο της ΘΥΕΛΛΑΣ κ. Ανδρέα Καραγιάννη για τη συνεργασία μας ως  Πρόεδρος και ως Τεχνικός του Δήμου αλλά και όλο το Δ.Σ.και παίκτες της ομάδας. Νιώθω περήφανος για την κατασκευή  του χλοοτάπητα στο γήπεδο, αλλά και για την κατασκευή του βοηθητικού λίγα μέτρα  μακριά αλλά και να συγχαρώ  όλους όσους βοηθούν στη συντήρησή τους.
Νιώθω  διπλά περήφανος γιατί πέτυχα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει  όταν το  χρήμα έρρεε  άφθονο στους  Καποδιστριακούς  Δήμους. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ…
Ευχαριστώ και πάλι όλους και για όλα.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ Θ. ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ